První recenze ve SCORE

13.12.2009 20:26

Tak a máme tu první recenzi na Inquisitora v časopise SCORE v č.190, kde si ji můžete celou přečíst a aby jste neřekli, tak vám ji tu celkově schrnu.

Score si hlavně vychvalovalo masivní příběh a pokud jste fanatici do čtení a nemáte písmen dost, Inquisitor je pro vás naprosto dokonalá hra s originálním, solidně promyšlenou zápletkou. Dále si vychvalujou starosvětskou hratelnost, grafika, která nechává prostor pro fantazii, rozmanitost předmětů, potvory questů a také na výslechy kacířů.

A pak tu máme pár věcí, které jim vadily např. nekompromisně tuhá pařba, mraky míst nezáživného textu, grafický háv, byť kouzelný, může leckoho odradit, sbírání předmětů a jejich management jsou úkoly za trest.

Až na kosmetické vady a přiškrcenosti v designu si Inquisitor rozhodně zaslouží pozornost všech RPG naladěných hráčů, kteří si rádi počtou a zakouzlí. Vyjít tahle hra v dobách Baldurs Gate, půjde o obrovský hit minimálně v české kotlině a zmíněné legendě by směle šlapal na paty. A protože my si Baldury dáme s chutí i dnes, originální IP ve stejném duchu nás rozhodně neurazí.

HODNOCENÍ   80%

(fotky nic moc ale aspoň pro představu jak vypadá recenze stačit budou)


Časopis SCORE je stále na stáncích za 199kč. Najdete v něm plné hry Icewind Dale 2, Ufo: Trilogy, Zulus Zoo, Adrenalin a mnoho dalšího směle doporučuji.

—————

Zpět